Rechtsgebieden

Arbeidsrecht advocaten

Wat valt er onder Arbeidsrecht?

Het arbeidsrecht regelt de verhouding tussen werkgever en werknemer. Dat kan zowel individueel zijn als collectief. Iedereen die een arbeidsovereenkomst gesloten heeft, heeft te maken met arbeidsrecht. Veranderingen in het arbeidsrecht komen vaak voor. Een voorbeeld daarvan is de ingrijpende verandering door de Wet Werk en Zekerheid (WWZ). Onze arbeidsrecht advocaten in Amsterdam, Alkmaar en Hoorn kunnen u informeren over de wijzigingen en u bijstaan in de meest uiteenlopende zaken op het gebied van arbeidsrecht. Ook voor aanverwante onderwerpen kunt u bij onze arbeidsrecht advocaten terecht,  zoals kwesties met betrekking tot ambtenaren, zzp’ers en bestuurders.

Ontslagen op staande voet?

Bent u op staande voet ontslagen? Neem dan zo spoedig mogelijk contact op met één van onze arbeidsrechtadvocaten. Zij hebben de expertise in huis om u zo goed mogelijk te begeleiden en van het juiste advies te voorzien.

Vaste prijzen

Voor de meest voorkomende arbeidsrechtelijke werkzaamheden zijn vaste prijzen vastgesteld. Zo weet u exact welke prijs u betaalt.

Opstellen/advies overeenkomst € 450,--
Opstellen beëindigingsovereenkomst € 375,--
Beoordelen/advies beëindigingsovereenkomst € 750,--
Advies concurrentiebeding € 600,--
Opstellen/advies bedrijfsreglement € 1200,--

Vragen over Arbeidsrecht?

Stel gerust en geheel vrijblijvend uw vragen aan één van onze arbeidsrecht advocaten door te bellen met 072-514 46 66 / 0229- 21 28 15 / 020-333 8050 of een bericht achter te laten via het contactformulier.