Advocatenkantoor Alkmaar

UW ADVOCAAT IN ALKMAAR: SCHENKEVELD ADVOCATEN

Bent u op zoek naar een advocaat in de regio Alkmaar? Wij helpen u graag met uw juridische vraagstukken. Neem geheel vrijblijvend contact op via het contactformulier of bel ons op 072-514 46 66.

ADVOCATENKANTOOR ALKMAAR

Ons advocatenkantoor in Alkmaar is gevestigd in het voormalige schoolgebouw van de Rijks Hogere Burgerschool. Ons kantoor is sinds 1990 in dit monumentale pand gehuisvest. Het pand is ontworpen door de toenmalige gemeentearchitect Du Croix en werd gebouwd in 1867. In het trappenhuis is in 2000 een groot glas in lood triptiek teruggeplaatst van de beroemde Haarlemse glazenier W. Bogtman. Er is een spreuk van Jacob Cats in opgenomen: “De derde strengh houdt den kabel.” Dit wil zeggen dat als iets niet direct lukt, het de moeite is om het nogmaals te proberen.

BEZOEKADRES

Schenkeveld Advocaten – Alkmaar
Paardenmarkt 1
1811 KH Alkmaar
Telefoonnummer: 072-514 46 66

POSTADRES

Wilt u stukken naar ons kantoor opsturen? Gebruik hiervoor onderstaand postadres:

Schenkeveld Advocaten – Alkmaar
Postbus 172
1800 AD Alkmaar

BEREIKBAARHEID ADVOCATENKANTOOR ALKMAAR: AUTO & OPENBAAR VERVOER

U kunt uw auto parkeren op ons parkeerterrein aan de achterkant van ons advocatenkantoor. Mochten alle parkeerplekken op ons terrein bezet zijn dan kunt u parkeren in een van de parkeergarages in Alkmaar. De dichtstbijzijnde parkeergarage is ‘De Vest’. Deze parkeergarage is gelegen aan de overkant van de ‘Paardenmarkt’ en is nog geen minuut lopen naar ons kantoor.

Vanaf Station Alkmaar bedraagt de loopafstand 7 minuten. Wilt u met de bus? Er gaan twee buslijnen richting onze vestiging in Alkmaar. Neem bus 350 of 351 en stap uit bij de halte Kanaalkade. Vanaf hier loopt u in ongeveer 3 minuten naar ons kantoor.

 

Advocatenkantoor Alkmaar
4.3
Gebaseerd op 16 beoordelingen
powered by Google
js_loader

Kunt u onze juridische hulp goed gebruiken?

Schenkeveld advocaten

  • We kennen uw branche en weten wat er speelt;
  • We komen met heldere adviezen en werkbare oplossingen;
  • We luisteren goed en staan altijd voor u klaar;
  • Persoonlijk contact en korte lijnen vinden wij erg belangrijk;