Hippisch recht

Advocaten hippisch recht en paardensport

Als paardenliefhebber weet u dat in de paardensport heel wat juridische kwesties kunnen spelen. Geschillen rond de verkoop van een paard, bijvoorbeeld. Of problemen met de gemeente over de bouw van een nieuwe stal. Natuurlijk kunt u naar een reguliere advocaat stappen. Maar u kunt ook vertrouwen op juridische specialisten die uw affiniteit met de paardensport delen.

Ervaren advocaten gespecialiseerd in hippisch recht

Schenkeveld Advocaten is een van de weinige advocatenkantoren dat gespecialiseerd is in hippisch recht. Onze advocaten volgen de paardensport op de voet en zijn continu op de hoogte van de laatste ontwikkelingen in het hippisch recht. Zo bent u verzekerd van een goede verstandhouding en zeer doortastend optreden. Wel zo prettig, bij zo’n kostbare sport als de paardensport. Onze hippisch recht advocaten zullen er alles aan doen om uw zaak tot een goed einde te brengen.

Internationaal hippisch recht

Ook voor internationale paardenkwesties kunt u rekenen op  de deskundigheid van Schenkeveld Advocaten. Onze advocaten hippisch recht hebben ruime internationale ervaring en werken nauw samen met gerenommeerde partnerkantoren in de V.S., China, Duitsland, het V.K. en Italië.

Waar kunnen onze hippisch recht advocaten u mee helpen?

Onze hippisch recht advocaten krijgen met verschillende juridische vraagstukken te maken. Denk hierbij bijvoorbeeld aan:

  • Het kopen of verkopen van een paard
  • De stalling van een paard
  • De exploitatie van een manege
  • Aansprakelijkheid voor ongevallen
  • Schade aangericht of veroorzaakt door een paard
  • Verborgen gebreken die aan het licht komen

Juridisch advies over hippisch recht?

Heeft u vragen over hippisch recht? Neem dan contact op met een van onze specialisten.