Rechtsgebieden

Intellectueel eigendom

Advocaat intellectueel eigendomsrecht: Bescherm de basis van uw succes

Met de onderscheidende elementen van uw merk, product of verpakking creëert u marktwaarde. Maar wat als iemand uw creatie of onderdelen daarvan nabootst of kopieert? Samen met de door u opgebouwde marktwaarde verliest u daarmee een kostbaar vermogensbestanddeel dat u had kunnen verkopen, verpanden of licentiëren. Meer dan ooit is het cruciaal dat u uw logo, ontwerp, uitvinding of idee goed beschermt. Doet u het niet, dan een ander wel.

Onze intellectueel eigendom advocaten houden zich voornamelijk bezig met adviseren en procederen op het gebied van merkenrecht, modellenrecht, octrooirecht en auteursrecht.

Advocatenkantoor én merken- en modellenbureau

Bij Schenkeveld Advocaten treft u een twee-eenheid met merken- en modellenbureau Signfield. Signfield verzorgt de solide registratie van uw merk of model en adviseert u over octrooi- en auteursrechtbescherming. Schenkeveld Advocaten biedt u experts die doortastend optreden tegen inbreuken op deze rechten. Als enige kantoor in de kop van Noord-Holland vindt u bij Schenkeveld Advocaten alle expertise onder een dak. Dat werkt wel zo efficiënt.

Onze intellectueel eigendom advocaten: Internationale kennis op topniveau

De intellectueel eigendom advocaten van Schenkeveld Advocaten kennen ook internationaal het klappen van de zweep. Dankzij ons netwerk van gerenommeerde partnerkantoren* bent u verzekerd van specialistische kennis wereldwijd. Naar de Amsterdamse Zuidas gaan voor vragen over intellectueel eigendom? Niet nodig. U beschikt over specialistische kennis op topniveau, gewoon bij u in de buurt.

Meer weten? Lees verder over het registreren en beschermen van een:

 

* Zoals SNR Denton in de Verenigde Staten, FPS Law in Duitsland en Eubelius Advocaten in België.