Ons kantoor

Sterk in Uw recht sinds 1908

Advocatenkantoor Alkmaar

De geschiedenis van Schenkeveld Advocaten begint als Mr. Dirk Sluis in 1908 in Alkmaar zijn eigen advocatenkantoor opricht: advocatenkantoor Sluis. Als in 1925 Mr. Arie Schenkeveld erbij komt, heet het kantoor voortaan Schenkeveld & Sluis. Na het overlijden van Mr. Dirk Sluis wordt het kantoor in 1930 voortgezet door Mr. Arie Schenkeveld aan de Oudegracht. Het kantoor verhuist twee keer: in 1970 naar het Landbouwhuis en in 1990 naar de Paardenmarkt, waar Schenkeveld Advocaten nu nog steeds gevestigd is.

Vestiging in Hoorn en in Amsterdam

In de jaren die volgen blijft het kantoor groeien. In 2000 fuseert het met de advocaten van Loomans & Muntjewerff. Ook komt er een vestiging in Hoorn bij. Vanaf 2005 gaat het kantoor verder onder de naam Schenkeveld Advocaten, en in 2014 wordt de derde vestiging in Amsterdam geopend.

We maken zaken niet ingewikkelder dan ze zijn

Inmiddels zijn we met meer dan 50 medewerkers en werken we iedere dag met veel passie en plezier samen aan een gemeenschappelijk doel: de best mogelijke oplossingen voor onze cliënten. Onze advocaten zijn allemaal topspecialisten die hun vak verstaan, maar er tegelijkertijd een sport van maken om de zaken niet ingewikkelder te maken dan ze zijn. De Noord-Hollandse nuchterheid is nog steeds een van onze sterke punten.

Schenkeveld Advocaten is aangesloten bij Netlaw, een landelijk samenwerkingsverband van verschillende advocatenkantoren.

Kunt u onze juridische hulp goed gebruiken?

Schenkeveld advocaten

  • We kennen uw branche en weten wat er speelt;
  • We komen met heldere adviezen en werkbare oplossingen;
  • We luisteren goed en staan altijd voor u klaar;
  • Persoonlijk contact en korte lijnen vinden wij erg belangrijk;