Rechtsgebieden

Letselschade advocaten in Amsterdam, Alkmaar en Hoorn

Letselschade

Fouten maken is menselijk. Maar wat als andermans fout of nalatigheid ertoe leidt dat u verwond raakt en schade lijdt? In dat geval is er sprake van letselschade en kunt u de geleden schade verhalen op de veroorzaker van het ongeval. Onder de letselschadevergoeding vallen de kosten van uw medische behandeling, maar ook eventueel verminderde inkomsten. Goede kans dat u daarnaast in aanmerking komt voor smartengeld, voor alle niet-financiële schade die u aan het letsel overhoudt. Wat het kost om met hulp van een letselschade advocaat uw letselschade te verhalen? In de meeste gevallen helemaal niets.

Kosten letselschade advocaat

Bij letselschade zijn vaak grote bedragen gemoeid en daarbij geldt: de veroorzaker betaalt. De verzekeringsmaatschappij van de tegenpartij zal zich daarom hard verdedigen en is daar zeer bedreven in. Onze letselschade advocaten geven advies over de te ondernemen stappen en staan u bij als het op een proces aankomt.

In sommige situaties kan het onduidelijk zijn wie de veroorzaker van een ongeval is. Twijfelt u hierover? Neem dan vrijblijvend contact op met onze letselschade advocaten in Amsterdam, Alkmaar of Hoorn. Zij maken een nauwkeurige inschatting van uw zaak en uw slagingskansen.

Duur van het traject

De duur van een letselschade traject staat niet vast en is afhankelijk van de ernst van de zaak en van de betrokken partijen. Om een tijdsinschatting te kunnen maken is het daarom noodzakelijk eerst een duidelijk beeld van de zaak krijgen. Daarna zal een nauwkeurig stappenplan gemaakt worden met een bijbehorende tijdlijn. In de meeste situaties wordt een schikking getroffen wat inhoudt dat er geen gerechtelijke procedure plaatsvindt.

25 jaar ervaring in letselschade en smartengeld

De letselschade advocaten van Schenkeveld Advocaten hebben meer dan 25 jaar ervaring. Het advies is eerlijk en duidelijk: is uw zaak haalbaar of niet? Onze letselschade advocaten maken zich hard voor uw zaak. 90% van de zaken lossen zij buiten de rechtszaal op. Grote kans dat u geen rechter te zien krijgt.

Onze letselschadeadvocaten kunnen u helpen wanneer u te maken hebt met letselschade door een:

Zij begroten uw letselschade, waarbij in ieder geval gedacht kan worden aan de volgende schadeposten:

  • schade door beperkingen in het huishouden (huishoudelijke hulp);
  • schade door verminderd inkomen (verlies van arbeidsvermogen), zowel voor werknemers als zelfstandigen;
  • schade aan persoonlijke en/of zakelijke bezittingen;
  • zorgkosten (a.o. eigen risico zorgverzekeraar, kosten voor medicatie en eigen bijdrage fysiotherapie);
  • reiskosten;
  • pensioenschade;

Onze letselschade advocaten kunnen u bij staan bij alle soorten letsel, van orthopedisch letsel tot niet objectiveerbare nekklachten (whiplash) of psychische klachten.

Letselschade advocaten in Amsterdam, Alkmaar en Hoorn

Onze letselschade advocaten behandelen zaken door heel Nederland en onze bureaus zijn gevestigd in Amsterdam, Alkmaar en Hoorn. Neem gerust contact met ons op via het contactformulier voor al uw vragen met betrekking tot letselschade. Voor gratis advies kunt u iedere donderdag van 10:00 – 12:00 uur telefonisch bij ons terecht:

  • Letselschade advocaten in Amsterdam           020-333 80 50
  • Letselschade advocaten in Alkmaar                 072-514 46 66
  • Letselschade advocaten in Hoorn                     0229-21 28 15

Wilt u meer weten over de juridische mogelijkheden voor compensatie voor uw letsel? Neem gerust contact op met een van onze advocaten letselschade.