Rechtsgebieden

Blogs omtrent Letselschade advocaten in Amsterdam, Hoorn en Alkmaar

Meer lezen? Lees al onze blogs

Letselschade advocaten in Amsterdam, Hoorn en Alkmaar

Letselschade

Fouten maken is menselijk. Maar wat als andermans fout of nalatigheid ertoe leidt dat u verwond raakt en schade lijdt? Dan kunt u de schade verhalen op de veroorzaker. Onder de vergoeding voor letselschade vallen de kosten van uw medische behandeling, maar ook eventueel verminderde inkomsten. Goede kans dat u daarnaast in aanmerking komt voor smartengeld, voor alle niet-financiële schade die u aan het letsel overhoudt. Wat het kost om met hulp van een letselschade advocaat uw letselschade te verhalen? In de meeste gevallen helemaal niets.

Advocaat letselschade

Bij letselschade geldt: de veroorzaker betaalt. Ook de juridische kosten van bijvoorbeeld een advocaat letselschade. Bij letsel zijn vaak grote bedragen gemoeid. De verzekeringsmaatschappij van uw tegenpartij zal zich daarom hard verdedigen en is daar bedreven in. Onze letselschade advocaten adviseren u over de te ondernemen stappen en staan u bij als het op een proces aankomt.

25 jaar ervaring in letselschade en smartengeld

De letselschade advocaten van Schenkeveld Advocaten hebben meer dan 25 jaar ervaring. Het advies is eerlijk en duidelijk: is uw zaak haalbaar of niet? Onze letselschade advocaten maken zich hard voor uw zaak. 90% van de zaken lossen zij buiten de rechtszaal op. Grote kans dat u geen rechter te zien krijgt.

Wij hebben letselschade advocaten gespecialiseerd in de volgende onderwerpen:

Telefonisch spreekuur met onze letselschade advocaten

Bent u benieuwd naar uw kansen op een schadevergoeding? Bel voor gratis advies van een letselschade advocaat naar Schenkeveld Advocaten: iedere donderdagmorgen van 10:00-12:00 uur, via telefoonnummer 072-514 46 66, 0229-21 28 15 of 020-333 80 50

Wilt u meer weten over de juridische mogelijkheden voor compensatie voor uw letsel? Neem gerust contact op met een van onze advocaten letselschade.