Vastgoedrecht

Wat is vastgoedrecht?

Het vastgoedrecht is een rechtsgebied waar zowel bedrijven, overheden als particulieren bij betrokken kunnen raken. Het kan gaan om koop, huur of verbouwing van onroerende zaken zoals woningen, bedrijfspanden of grond. In dit rechtsgebied komen veel verschillende rechtsgebieden samen en dat maakt het vastgoedrecht zeer complex. Het vastgoedrecht kan gezien worden als een overkoepelend rechtsgebied dat alle regelgeving omtrent onroerende zaken omvat.

Juridisch advies

Bij vastgoedrecht komen veel regels kijken. Hoe voorkomt u daarbij nalatigheden en fouten? Hoe stelt u uw investering veilig? Gezien de complexiteit en de continue ontwikkelingen is het onmogelijk om altijd op de hoogte te zijn van alle wetgeving binnen het vastgoedrecht. Door een vastgoed advocaat van Schenkeveld Advocaten in te schakelen die u vooraf van het juiste advies voorziet, voorkomt u dergelijke situaties.

Onze advocaten zetten zich in voor uw belangen

Bent u onverhoopt toch in een juridisch conflict terecht gekomen door bijvoorbeeld een fout van de notaris of makelaar? Of misschien ontdekt u na de aankoop van een pand verborgen gebreken die bij het afsluiten van de koopovereenkomst niet bij u bekend waren? Ook dan bent u bij Schenkeveld Advocaten aan het juiste adres om de geleden schade op de tegenpartij te verhalen. Onze vastgoed advocaten maken zich hard voor uw belangen en zetten alles op alles om uw problemen op te lossen. Dankzij hun brede kennis en expertise zijn zij zeer bekwaam in het onderhandelen met uw tegenpartij. Daarnaast kunt u onze advocaten inschakelen om te procederen.

Wat kan Schenkeveld Advocaten voor u betekenen? 

Bedrijven, overheden en particulieren in en rond Alkmaar, Hoorn en Amsterdam rekenen al decennialang op Schenkeveld Advocaten. Bij ons vindt u gespecialiseerde advocaten in alle rechtsgebieden die met het vastgoedrecht te maken hebben. Zo heeft u alle expertise onder één dak en kunt u met al uw juridische vragen bij ons terecht. Wilt u problemen voor zijn? Dan zorgen onze vastgoed advocaten voor solide contracten waarmee u niet voor verrassingen komt te staan. Doelgericht, vakkundig en persoonlijk. Dat is de aanpak van Schenkeveld Advocaten.

Neem contact op

Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via het contactformulier of telefonisch:
Alkmaar                                              072-5144666
Amsterdam                                       020-3338050
Hoorn                                                  0229-212815