Rechtsgebieden

Vastgoedrecht

Advocaten vastgoedrecht en onroerend goed

Investeren in vastgoed is een kostbare en soms ingewikkelde zaak. Het vastgoedrecht is een breed en complex rechtsgebied waarin nieuwe regels en ontwikkelingen elkaar razendsnel opvolgen. Hoe voorkomt u nalatigheden en fouten? Hoe stelt u uw investering veilig? Onze vastgoedrecht advocaten geven u duidelijke antwoorden en praktische informatie waar u direct mee verder kunt.

Advocatenkantoor vastgoedrecht in en rond Alkmaar, Hoorn en Amsterdam

Bedrijven, particulieren en bestuursorganen in en rond Alkmaar, Hoorn en Amsterdam rekenen al decennialang op Schenkeveld Advocaten. Onze advocaten zetten alles op alles om uw problemen op te lossen. Uiteraard door stevig te onderhandelen met uw tegenpartij en waar nodig te procederen. Wilt u problemen juist voor zijn? Dan zorgen onze advocaten voor solide contracten waarmee u niet voor verrassingen komt te staan. Doelgericht, vakkundig en persoonlijk. Dat is de aanpak van Schenkeveld Advocaten.

Gespecialiseerde vastgoedrecht advocaten

Onze advocaten hebben expertise op het gebied van kopen, verkopen, huren en verhuren van woningen, winkels, horecagelegenheden, kantoorpanden, woonboten en percelen grond. Daarnaast kunt u ook terecht bij onze vastgoedrecht advocaten voor bijvoorbeeld omgevingsvergunningen, aannemingsovereenkomsten en onteigening.
Wilt u meer weten? Klik dan hieronder op het onderwerp van uw interesse of neem contact op met onze vastgoedrecht advocaten voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.