Advocatenkantoor Amsterdam

Schenkeveld – Amsterdam

Bezoekadres
Apollolaan 99
1077 AN Amsterdam
Postadres
Apollolaan 99
1077 AN Amsterdam

Mail ons 020-333 80 50

Advocatenkantoor in Amsterdam

Sinds 1908 staat Schenkeveld Advocaten sterk in uw recht. Met meer dan 20 advocaten zijn we zeer ervaren in het ondersteunen van particulieren, ondernemers en overheidsinstanties en maatschappelijke instellingen op juridisch gebied. Bij ons geen moeilijke woorden, maar begrijpelijke taal en daadkrachtige adviezen.

Onze advocaten in Amsterdam

Ons advocatenkantoor in Amsterdam-Zuid is gevestigd nabij de rechtbank van Amsterdam. Het is tevens gunstig gelegen ten opzichte van het openbaar vervoer, uitvalswegen en Schiphol.

Bezoekadres en postadres

Schenkeveld Advocaten – Amsterdam
Apollolaan 99
1077 AN Amsterdam
Telefoonnummer: 020-333 80 50

Bereikbaarheid kantoor Schenkeveld Advocaten Amsterdam

Ons advocatenkantoor in Amsterdam-Zuid is goed te bereiken via openbaar vervoer of met de auto.

Parkeergelegenheid

Ons kantoor in Amsterdam heeft geen eigen parkeerplaats(en). Hier geldt betaald parkeren. Het is mogelijk om de auto te parkeren in één van de parkeergarages in Amsterdam. De meest dichtstbijzijnde parkeergarage is ‘Beethoven Parking’. Vanaf hier is het ongeveer 3 minuten lopen naar ons advocatenkantoor.

Openbaar vervoer

Neem de trein naar Amsterdam Centraal of Amsterdam Zuid. Vanaf hier neemt u tram 5 of 24 en stapt u uit bij bus- tramhalte Gerrit van der Veenstraat. Vanaf hier is het 3 minuten lopen naar ons kantoor.

Bel geheel vrijblijvend naar 020-333 80 50 of neem contact op via het contactformulier.

 

Plan je route