Projectontwikkeling

Bij de ontwikkeling van een project krijgt u te maken met veel verschillende partijen: overheden, aannemers, beleggers en financiers. Maar ook met eindgebruikers en belanghebbenden. Daarnaast komt er bij ieder project een breed scala aan juridische onderwerpen aan bod: omgevingsrecht en ruimtelijke ordening, onteigeningsrecht, bouwrecht, huurrecht, koop en verkoop, aanbestedingen en publiek-private samenwerking.

Juridisch advies over projectontwikkeling

Bij Schenkeveld hebben we alle expertise rondom projectontwikkeling onder één dak. Onze advocaten hebben veel ervaring met grote en complexe vastgoedprojecten. Wij staan projectontwikkelaars, aannemers, investeerders en instellingen bij, maar treden ook regelmatig op voor overheden. Dit maakt dat wij het politiek-bestuurlijke krachtenveld kennen, de juiste taal spreken en u de weg kunnen wijzen. Daar kunt u uw voordeel mee doen.

Of het nu gaat om woningbouw, een bedrijventerrein, of een ander bouwproject: onze kennis en ervaring maakt dat wij – ook bij omvangrijke projecten – altijd het overzicht behouden, om u vervolgens de kortste en meest praktische weg langs de vele regels te wijzen. Uiteraard leggen wij de gemaakte afspraken voor u vast in heldere en slimme overeenkomsten.

U kunt bij Schenkeveld Advocaten terecht voor:

Vragen over een project?

Neem gerust vrijblijvend contact op met een van onze specialisten. Dat kan door te bellen met 072 514 46 66. U kunt ook het contactformulier invullen.