Advocaat ondernemingsrecht

Zorgeloos ondernemen met een advocaat ondernemingsrecht

Als ondernemer heeft u veel ballen in de lucht te houden. Dan wilt u kunnen vertrouwen op vaste adviseurs met commercieel gevoel, die uw bedrijf goed kennen. En u helder en pragmatisch adviseren. Zodat u zich bezig kunt houden met de grote lijnen en nieuwe kansen, zonder zelf van alle nuances en mitsen en maren op de hoogte te zijn.

Uiteraard wilt u er dan wel van verzekerd zijn dat uw risico’s zijn afgedicht en u maximaal profiteert van uw juridische mogelijkheden. En dat u snel, doelgericht en daadkrachtig terzijde wordt gestaan bij een juridisch geschil.

Advocaat ondernemingsrecht

Schenkeveld is gespecialiseerd in ondernemingsrecht. Onze ervaren specialisten weten wat het is om te ondernemen. Wij kennen de markt, uw branche én uw onderneming. Zo bent u niet alleen verzekerd van korte lijnen, maar zijn wij ook in staat om u proactief en strategisch te adviseren.

Schenkeveld adviseert en procedeert voor voornamelijk (middel)grote nationale en internationale ondernemingen en organisaties. Voor deze ondernemingen fungeren wij vaak als juridisch en strategisch sparring partner. Kleine regionale bedrijven kunnen uiteraard ook bij ons terecht voor praktisch, helder en duidelijk advies. Schenkeveld levert maatwerk voor iedere ondernemer.

Juridisch advies

Met welke ondernemingsrechtelijke vraag u ook zit, wij fungeren het liefst al in een zo vroeg mogelijk stadium als uw sparringpartner. Daarbij denken wij met u mee over uw commerciële kansen en mogelijkheden, maar wijzen u als dat nodig is ook op de juridische risico’s van uw plannen. Daar mag u op vertrouwen.

U kunt bij Schenkeveld Advocaten onder meer terecht voor:

Alle juridische expertise voor ondernemers onder één dak

Onze ondernemingsrechtadvocaten werken nauw samen met de specialisten arbeidsrecht, vastgoedrecht, mededingingsrecht en intellectueel eigendomsrecht van Schenkeveld. Bij ons vindt u al deze expertises en de benodigde ervaring onder één dak. Als uw zaak dat vraagt werken wij ook nauw samen met uw andere adviseurs, zoals accountants, fiscalisten, notarissen en professionals in corporate finance.

Vragen?

Heeft u een vraag over het ondernemingsrecht? Onze advocaten hebben het antwoord. Neem dus gerust vrijblijvend contact op met een van onze specialisten . Dat kan door te bellen met 072 514 46 66. U kunt ook het contactformulier invullen, dan ontvangt u binnen 24 uur antwoord.