Rechtsgebieden

Personen- en familierecht

Advocaat familiezaken

Met het personen- en familierecht kunt u te maken krijgen als er in uw privé-situatie iets verandert. Als u en uw partner uit elkaar gaan, bijvoorbeeld. Als u een kind wilt erkennen, of er een erfenis te verdelen is. Of als u voor een ziek familielid wilt optreden (bewind, curatele of mentorschap). Het personen- en familierecht gaat hiermee over onderwerpen die soms diep ingrijpen op uw leven. Het is daarom belangrijk dat u alle mogelijkheden kent en een overwogen beslissing maakt over welke stappen u wilt nemen. Een advocaat personenrecht en familierecht kan u hierbij helpen en u bijstaan als het aankomt op een rechtszaak.

De rechter vermijden: Onze personen- en familierecht advocaten bieden uitkomst!

In veel zaken in het personen- en familierecht is het verstandiger om eerst te proberen zonder tussenkomst van een rechter tot een oplossing te komen. Na de zaak moet u immers verder met de gemaakte afspraken. En u, niet de rechter, weet zelf wat voor u in de praktijk het beste werkt. Met hulp van een advocaat personen- en familierecht kunt u kijken of  u misschien samen met de andere betrokkenen tot een afspraak kunt komen waar u allemaal goed mee kunt leven. Een personen- en familierecht advocaat kan helpen om een goede balans te vinden tussen de emotionele en de zakelijke aspecten. En als u toch naar de rechter stapt, zal een advocaat van Schenkeveld Advocaten zich sterk maken voor uw belangen.

Telefonisch spreekuur

Gratis advies over echtscheiding? Bel voor gratis advies van een advocaat naar Schenkeveld Advocaten:
iedere donderdagmorgen van 10.00 tot 12 uur: 020 – 333 80 50, 0229-21 28 15, 072-514 46 66

Benieuwd naar de mogelijkheden rondom uw persoonlijke situatie?
Klik dan hieronder op het onderwerp van uw interesse of neem contact op met onze advocaten voor een kosteloos en vrijblijvend gesprek.