Rechtsgebieden

Letselschade door verkeersongeval

Verkeersongeval gehad? Doe de letselschade check!

Bent u slachtoffer geworden van een verkeersongeval en hebt u daaraan verwondingen overgehouden? Dan vraagt u zich waarschijnlijk af of u een vergoeding krijgt voor de schade die het ongeluk heeft veroorzaakt en misschien zelfs voor de huishoudelijke hulp die u heeft moeten inschakelen.
Doe de letselschade check en u ziet direct of u de schade kunt verhalen op (de verzekeraar) van de wederpartij!

Vaak heeft u inderdaad recht op een vergoeding. Maar let op:
In het verkeersrecht krijgt u waarschijnlijk te maken met een verzekeringsmaatschappij, die probeert de schadevergoeding zo laag mogelijk te houden. Hoe het ongeluk is afgehandeld, speelt hierbij een belangrijke rol. Schuld bekennen is bij een auto ongeluk of ander verkeersongeval bijvoorbeeld niet verstandig.

Ga de schade niet zelf oplossen

Het is belangrijk dat u en andere partijen de schade niet zelf gaan oplossen. Uw klachten kunnen langer aanhouden dan u op het eerste gezicht denkt en soms gaat u zelfs pas later hinder ondervinden. Onderschat de impact van een verkeersongeval dus niet en schakel op tijd een verkeersrecht advocaat in.

Veroorzaker aansprakelijk?

De veroorzaker is volgens het verkeersrecht aansprakelijk voor de schade die u hebt geleden. Maar dat is vaak ingewikkelder dan het lijkt. Is uw tegenpartij wel de veroorzaker van het verkeersongeval? Welke schade is precies het gevolg van zijn of haar gedrag? En hoe groot is uw schade eigenlijk?

Deze juridische vragen kunt u het beste overlaten aan een advocaat verkeersrecht.  Een advocaat verkeersrecht kan u helpen om de schadevergoeding te krijgen waar u recht op hebt.

Hulp van een verkeersrecht advocaat

  • Schadevergoeding, smartengeld en voorschot claimen
  • Onderhandelen met de verzekeraar van de tegenpartij of procederen
  • Vaststellen van het letsel met hulp van eigen medisch adviseur, schakel direct een advocaat in bij een whiplash
  • Bemiddelen in conflicten met uw werkgever of het UWV, een arbeidsongeval advocaat staat u graag bij
  • Adviseren over praktische zaken zoals het inhuren van huishoudelijke hulp

Gratis advies bij verkeersongeval

We willen u graag goed geïnformeerd aan een claim laten beginnen. Daarom kunt u in onze kantoren gratis advies krijgen van een verkeersrecht advocaat of letselschade advocaat. Met vragen over een auto ongeluk of ander verkeersongeval kunt u bij onze verkeersrecht advocaten terecht op het telefonisch spreekuur

  • Iedere donderdagmorgen van 10:00-12:00 uur, via telefoonnummer 072-514 46 66, 0229-21 28 15 of 020-333 80 50

 Wilt u niet wachten maar meteen contact? Bel dan vandaag nog met een van onze advocaten verkeersrecht.