Celal Guzel

Advocaat

Heeft u vragen over het arbeidsrecht? Bent u als werkgever of werknemer verwikkeld in een (voorgenomen) ontslag(procedure)? Of wilt u weten wat uw rechten en plichten als werkgever of werknemer zijn? Dan bent u bij mij aan het juiste adres. U kunt ook bij mij terecht voor advies over of het opstellen of controleren van vaststellingsovereenkomsten (VSO), arbeidsovereenkomsten, bedrijfsreglementen en relatie- en concurrentiebedingen.

Daarnaast kunt u bij mij terecht met vragen over het onderwijsrecht. Zo kan ik u (als onderwijsinstelling of docent/student/ouder) adviseren over onderwijsrechtelijke kwesties. Denk hierbij aan de verwijdering of schorsing van een leerling, vrijstellingsverzoeken van de leerplicht en schadevergoeding wegens studievertraging. Daarnaast kan ik onderwijsinstellingen voorzien van advies en begeleiding bij het opstellen van (school)reglementen.

Ik vind het belangrijk om u het gevoel te geven dat uw zaak bij mij in goede handen is. Daarvoor breng ik graag eerst uw wensen in kaart, zodat wij van daaruit samen kunnen zoeken naar de best mogelijke oplossing. Het oplossingsgericht denken in een vroeg stadium staat bij mij hoog in het vaandel.

Opleiding:

  • Universiteit Leiden (januari 2021), afstudeerrichting privaatrecht