Annet Lunshof

Gespecialiseerd in:

Personen- en familierecht

Gaat u scheiden en kunt u begeleiding en advies gebruiken bij het maken van de afspraken over de kinderen of de alimentatie? Of bij de verdeling van het vermogen (het huis, het bedrijf, het spaargeld, de inboedel)? Dan help ik u graag verder.

Sinds 1993 ben ik advocaat en gespecialiseerd in het personen-en familierecht. Ik adviseer en procedeer in echtscheidingen, ontbindingen van geregistreerd partnerschap en beëindigingen samenleving/ontbindingen van samenlevingscontracten. Maar ook over (de herziening van) alimentatie en gezag en omgang. Daarnaast ben ik MfN-geregistreerd mediator voor echtscheidingen en overige familiezaken.

Omdat ik begrijp dat een echtscheiding één van de meest stressvolle periodes in een mensenleven is, doe ik mijn werk al 30 jaar met alles wat ik in huis heb. In mij treft u een betrokken, energieke en daadkrachtige advocaat en mediator. Als advocaat sta ik cliënten eenzijdig bij in procedures en ga dan uiteraard voor het maximale. Maar ook mediations liggen mij goed. Het is mooi om er als mediator voor te zorgen dat mensen met een goed gevoel kunnen terugkijken op een moeilijke periode. Kortom, u kunt er op rekenen dat ik mij er voor de volle 100 % voor zal inzetten om u zowel op juridisch als emotioneel vlak te begeleiden naar een voor u zo goed mogelijke afronding.

Opleidingen

  • Studie Nederlands recht aan de Rijksuniversiteit Leiden
  • Opleiding gecertificeerd familierecht-mediator
  • Jaarlijks gespecialiseerde opleidingen familierecht.

 

 

Annet Lunshof has been a lawyer since 1993 and focuses mainly on personal and family law. Since 2004, she has been working for the Bar Association for a number of years, but the lawyer's practice continued to be attractive , so that in 2007 she re-established herself as a lawyer.

If necessary, she advises and assists in proceedings relating to divorce, parental access rights, maintenance, dissolution of a registered partnership, end of cohabitation, divisions and/or settlements, and civil juvenile law (family supervision orders and placement in care). The court does appoint her as a special trustee in juvenile cases. Annet has completed her training as a certified mediator and assists parties in mediation in divorces and other family matters, but also advises unilaterally and assists clients in proceedings.

Annet is registered as a mediator with MfN, the Mediatorsfederatie Nederland.

She can see clients at one of Schenkeveld's office locations in Hoorn, Alkmaar or Amsterdam.