Marjan Hardy

Advocaat

Bent u slachtoffer van een verkeersongeval of een bedrijfsongeval? Heeft u hierbij letsel opgelopen en wilt u worden bijgestaan in uw letselschadezaak tegen de aansprakelijke partij, vaak een verzekeraar? Ik kan u veelal kosteloos bijstaan.

Vanaf 2012 heb ik mij gespecialiseerd in letselschade, sinds 2016 als advocaat bij Schenkeveld Advocaten. Ik sta slachtoffers bij van verkeersongevallen, bedrijfsongevallen en medische fouten. Daarnaast adviseer en procedeer ik in zaken waarin een aansprakelijkheidsdiscussie speelt óf een andersoortige discussie met een bijvoorbeeld een eigen verzekeraar, zoals een arbeidsongeschiktheidsverzekeraar.

Mijn ervaring leert mij dat als u letsel hebt opgelopen, u met veel meer dan alleen de financiële gevolgen van uw letsel te maken krijgt. Uw leven is tijdelijk of langdurig compleet veranderd. U zult merken dat als ik u bijsta, ik mij niet alleen richt op het simpelweg verhalen van uw schade. Samen met u stel ik vast wat nodig is om uw situatie te verlichten. Natuurlijk is een voorschot op uw schade belangrijk. Maar het is net zo belangrijk dat u iemand hebt die met u meedenkt over andere zaken waar u mee te maken krijgt, zoals aanpassingen in uw woning, oplossingen waarmee uw bedrijf kan doordraaien of het inschakelen van externe professionals als een verpleegkundige, hulp in de huishouding, arbeidsdeskundige etc. Door mijn sterke empathische vermogen, de eigenschap dat ik snel doorzie welke stappen genomen moeten worden en mijn directe manier van communiceren, zult u het gevoel krijgen dat er écht iemand naast u staat.

Lidmaatschappen/nevenfuncties

  • Lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade