Michael Stork

Gespecialiseerd in:

Vastgoedrecht

Heeft u advies nodig bij de aan- of verkoop van een woning? Kunt u hulp gebruiken bij het opstellen of controleren van een huurovereenkomst? Of heeft u een geschil over vastgoed? Dan sta ik klaar om u te helpen.

Ik ben gespecialiseerd in het vastgoedrecht (waaronder kooprecht, huurrecht, bouwrecht en VvE-recht) en treed onder meer op voor commerciële en particuliere verhuurders. Ook mag ik aannemers en vastgoedontwikkelaars tot mijn cliënten rekenen. De kennis en ervaring die ik sinds 2018 binnen het vastgoedrecht heb opgedaan stellen mij in staat om uw belangen zo optimaal mogelijk te beschermen. Wanneer adviseren en onderhandelen niet tot het gewenste resultaat leiden en er geprocedeerd moet worden, vindt u in mij een ervaren procesadvocaat.

Ik vind het belangrijk om u persoonlijk te leren kennen en nauw met u samen te werken, zodat ik weet wat uw specifieke behoeften en doelen zijn. Vervolgens bied ik op maat gemaakte oplossingen voor uw problemen.

Opleiding:

  • UvA, Privaatrecht: privaatrechtelijke rechtspraktijk (2017)

Lidmaatschappen:

  • Lid Vereniging voor Jonge Onroerend goed Juristen (VJOJ)

Nevenfuncties:

  • Bestuurslid Jonge Balie Noord-Holland (2020-2021)

Michael Stork studied law at the University of Amsterdam and completed his master's degree in Private Law: Private Law Practice in 2017. Michael joined our Alkmaar office in May 2018. In addition to the general legal practice, Michael's main focus is on real estate law.