Rechtsgebieden

Whiplash

Whiplash opgelopen?

Hebt u een whiplash opgelopen tijdens een ongeval? Er is bijna altijd een partij die u aansprakelijk kunt stellen voor uw schade. Maar het daadwerkelijk krijgen van een schadevergoeding is een tweede.

Klachten van een whiplash worden vaak als zeer ernstig ervaren. De beschadigde spieren en wervels in de nek kunnen u beperken in het werk en uw dagelijks leven. Toch erkennen verzekeraars het letsel van een whiplash lang niet altijd. Zeker niet als het herstel lang blijkt te duren.

Met ruim 25 jaar ervaring zijn onze whiplash advocaten hier op voorbereid en kunnen zij u goed helpen met het claimen van de juiste schadevergoeding. Is er een medische fout gemaakt bij de behandeling van uw whiplash? Onze advocaat voor medische fouten staat u dan graag bij.

Schadevergoeding berekenen

Hoe hoog uw schadevergoeding zal zijn, hangt af van allerlei zaken. Zo kan de tegenpartij proberen aan te tonen dat de whiplash niet door het ongeluk is veroorzaakt of dat uw klachten niet het gevolg zijn van de whiplash.

Er zal worden gekeken of uw klachten wel aantoonbaar zijn. Vaak zijn whiplashklachten op een röntgenfoto of MRI niet te zien. En dus zijn ze er niet, zal uw tegenpartij zeggen.

Onze whiplash advocaten kennen uw aandoening, uw klachten én de beste manier om een schadevergoeding af te dwingen. Soms is er een medisch onderzoek nodig. Dan behoeden wij u voor artsen die kritisch staan tegenover een whiplash. Zo weet u zeker dat er alles aan gedaan wordt om ervoor te zorgen dat u krijgt waarop u recht hebt. Neem contact op met onze arbeidsongeval advocaten als u in conflict bent met uw werkgever over de schadevergoeding.

Gratis telefonisch advies over whiplash

Bent u benieuwd naar uw kansen op een schadevergoeding na een whiplash? Bel voor gratis advies van een letselschade advocaat naar de juridische helpdesk van Schenkeveld Advocaten: iedere donderdagmorgen van 10:00-12:00 uur, via telefoonnummer 0229-21 28 15, 072-514 46 66 of 020-333 80 50. Liever nu al contact? Bel dan direct met een van onze advocaten.