Paarden en ruimtelijke ordening

Vergunning en ruimtelijke ordening

Heeft u problemen met het verkrijgen van een vergunning, bijvoorbeeld voor de uitbreiding van uw manege (lees dan ook: Paardenbak aanleggen of paardenstal bouwen? Dan heeft u een vergunning nodig!)? Of stelt de gemeente dat u een stuk grond oneigenlijk gebruikt? Bij ruimtelijke ordening kunt u aan de gemeente een zware dobber hebben. Wilt u goed beslagen ten ijs komen? Een zo sterk mogelijke positie creëren om uw ambities in de paardensport voort te zetten of uit te breiden? Dan moet u beslist bij Schenkeveld Advocaten zijn.

Advocaten hippisch recht en ruimtelijke ordening

Bij Schenkeveld Advocaten vindt u advocaten met hoogstaande juridische kennis en affiniteit met de paardensport. Waar en wanneer mag ik bouwen? Hoe ga ik om met een gemeente die tegenwerkt? Kan ik problemen en vertragingen voorkomen? Op deze en andere vragen geven onze experts u een glashelder antwoord. Geen half werk, maar adviezen waarmee u nooit meer een procedureregel overtreedt, boete riskeert of vergunning verspeelt.

Direct meer weten over de heldere adviezen van Schenkeveld Advocaten? Neem dan nu contact op met een van onze advocaten hippisch recht.