Letselschade advocaat Amsterdam

Heeft u een verkeersongeluk gehad in de Coentunnel of elders op de Ring A10? Een fietsongeluk gehad op een van de drukke kruispunten rondom Amsterdam Centraal? Bent u door een hond gebeten in het Vondelpark of het Amsterdamse bos? Of woont u in Amsterdam en bent u het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval of een gebrekkig wegdek? Dan is de kans groot dat u daarbij letsel en/of andere schade hebt opgelopen. Deze (letsel)schade kunt u in veel gevallen verhalen op de veroorzaker van het ongeval of diens aansprakelijkheidsverzekeraar.

Als u dat wilt gaan doen, is het van groot belang dat u zich laat bijstaan door een gespecialiseerde letselschade advocaat, het liefst bij u in de buurt. Een letselschade advocaat die al uw vragen helder beantwoordt en uw zorgen uit handen neemt, zodat u zicht kunt richten op uw herstel.

Neem direct contact op met onze letselschade advocaten in Amsterdam via 020-3338050 of via het contactformulier.

Advocatenkantoor in Amsterdam

Als u in (de omgeving van) Amsterdam op zoek bent naar een letselschade advocaat, kunt u terecht bij verschillende advocatenkantoren en letselschadebureaus.

Maar wist u al dat Schenkeveld Advocaten meer dan 30 jaar ervaring heeft in de afhandeling van letselschadezaken? Bovendien is Niels Muntjewerff, een van onze partners en letselschadespecialist, aangesloten bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA). Voor LSA advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen op het gebied van deskundigheid, ervaring en aanpak.

U bent altijd voor een eerste adviesgesprek welkom op ons kantoor aan de Apollolaan in Amsterdam. Tijdens dit gesprek krijgt u kosteloos en vrijblijvend advies over uw zaak. Dit advies is altijd eerlijk en duidelijk: is uw zaak haalbaar of niet?

Bent u fysiek niet goed in staat om naar ons kantoor te komen? Dan komen wij bij u thuis.

Aanpak letselschade advocaat Amsterdam

Als wij na een eerste inventarisatie van uw zaak inschatten dat uw zaak haalbaar is, gaan onze letselschade advocaten direct voor u aan de slag. Wij verzorgen eerst de aansprakelijkstelling van de aansprakelijke partij. Vervolgens brengen wij samen met u uw schade in kaart. Denkt u daarbij aan:

  • kosten voor huishoudelijke hulp (als u het huishouden zelf niet meer kunt doen)
  • schade door verminderd inkomen (verlies van verdienvermogen)
  • schade aan persoonlijke en/of zakelijke bezittingen
  • zorgkosten (o.a. eigen risico zorgverzekeraar, kosten voor medicatie en eigen bijdrage fysiotherapie)
  • reiskosten (voor uw bezoeken aan het ziekenhuis en/of de fysiotherapeut)
  • pensioenschade
  • smartengeld voor geleden pijn en verdriet

Ook nemen wij u het contact met de verzekeraar van de aansprakelijke partij uit handen. In de onderhandelingen met de verzekeraar zorgen wij ervoor dat er oplossingen komen waarmee u zowel op de korte (denk aan een voorschot) als op de lange termijn geholpen bent. Uiteraard doen wij dit altijd in overleg met u en houden wij u van alles op de hoogte. Indien nodig schakelen wij onafhankelijk medisch specialisten in om uw situatie goed in beeld te brengen. En als we er in de onderhandelingen niet uitkomen (dit lukt overigens in 90% van de zaken wel), procederen wij voor u.

Kosten letselschade advocaat Amsterdam

Meestal kost het inschakelen van een letselschade advocaat u niets. De aansprakelijke partij moet de kosten van rechtsbijstand namelijk vergoeden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om letselschade te verhalen? Neem dan gerust contact op met een van de letselschade advocaten op ons kantoor in Amsterdam.

Schenkeveld Advocaten - kantoor adam 2015Kantoor Amsterdam
Apollolaan 99
1077 AN Amsterdam
Telefoonnummer: 020-333 80 50