Letselschade advocaat Alkmaar

Bent u door een hond gebeten in de Alkmaarderhout? Gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de Ring Alkmaar? Of woont u in Alkmaar en bent u het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval, medische fout of bent u te voet of per fiets betrokken geraakt bij een ongeval? Dan is de kans groot dat u daarbij letsel en/of andere schade hebt opgelopen. Deze (letsel)schade kunt u in veel gevallen verhalen op de veroorzaker van het ongeval of diens aansprakelijkheidsverzekeraar.

Als u dat wilt gaan doen, is het van groot belang dat u zich laat bijstaan door een gespecialiseerde letselschade advocaat, liefst bij u in de buurt. Een letselschade advocaat die al uw vragen helder beantwoordt en uw zorgen uit handen neemt, zodat u zicht kunt richten op uw herstel.

Neem direct contact op met onze letselschade advocaten in Alkmaar via 072-5144666 of via het contactformulier.

Advocatenkantoor in Alkmaar

Als u in (de omgeving van) Alkmaar op zoek bent naar een letselschade advocaat, kunt u terecht bij verschillende advocatenkantoren en letselschadebureaus. Maar wist u al dat Schenkeveld Advocaten meer dan 30 jaar ervaring heeft in de afhandeling van letselschadezaken? Ook als ZZP- er met letselschade kunt u bij ons terecht, wij hebben veel ervaring en deskundigheid met letselschades van zelfstandigen.

Bovendien is Niels Muntjewerff, een van onze partners en letselschadespecialist, aangesloten bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA). Voor LSA advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen op het gebied van deskundigheid, ervaring en aanpak.

U bent altijd voor een eerste adviesgesprek welkom op ons kantoor aan de Paardenmarkt in Alkmaar. Tijdens dit gesprek krijgt u kosteloos en vrijblijvend advies over uw zaak. Dit advies is altijd eerlijk en duidelijk: is uw zaak haalbaar of niet?

Bent u fysiek niet goed in staat om naar ons kantoor in Alkmaar te komen? Dan komen we ook bij u thuis.

Aanpak letselschade advocaat Alkmaar

Als wij na een eerste inventarisatie van uw zaak inschatten dat uw zaak haalbaar is, gaan onze letselschade advocaten direct voor u aan de slag. Wij verzorgen eerst de aansprakelijkstelling van de andere partij. Vervolgens gaan we samen met u uw schade in kaart brengen. Denkt u daarbij aan:

  • kosten voor huishoudelijke hulp (als u het huishouden zelf niet meer kunt doen)
  • schade door verminderd inkomen (verlies van arbeidsvermogen)
  • schade aan persoonlijke en/of zakelijke bezittingen
  • zorgkosten (o.a. eigen risico zorgverzekeraar, kosten voor medicatie en eigen bijdrage fysiotherapie)
  • reiskosten (voor uw bezoeken aan het ziekenhuis en/of de fysiotherapeut)
  • pensioenschade
  • smartengeld voor geleden pijn en verdriet

Ook nemen wij u het contact met de verzekeraar van de aansprakelijke partij uit handen. In de onderhandelingen met de verzekeraar zorgen wij ervoor dat er oplossingen komen waarmee u zowel op de korte (denk aan een voorschot) als op de lange termijn geholpen bent. Uiteraard doen wij dit altijd in overleg met u en houden wij u van alles op de hoogte. Indien nodig schakelen wij onafhankelijk medisch specialisten in om uw situatie goed in beeld te brengen. En als we er in de onderhandelingen niet uitkomen (dit lukt overigens in 90% van de zaken wel), gaan we voor u procederen.

Kosten letselschade advocaat Alkmaar

Wie betaalt de kosten van een letselschade advocaat? Meestal kost het inschakelen van een letselschade advocaat u niets. De aansprakelijke partij moet uw kosten van rechtsbijstand namelijk vergoeden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om letselschade te verhalen? Neem dan gerust contact vrijblijvend op met een van de letselschade advocaten op ons kantoor in Alkmaar.

Kantoor Alkmaar
Paardenmarkt 1
1811 KH Alkmaar
Telefoonnummer: 072-514 46 66