Letselschade advocaat Hoorn

Bent u door een hond gebeten in het Julianapark? Gewond geraakt bij een verkeersongeluk op de N247? Of bent u het slachtoffer geworden van een bedrijfsongeval? Of ergens in Hoorn, te voet of per fiets betrokken geraakt bij een ongeval? Dan is de kans groot dat u daarbij letsel en/of andere schade hebt opgelopen. Deze (letsel)schade kunt u in veel gevallen verhalen op de veroorzaker van het ongeval of diens aansprakelijkheidsverzekeraar.

Als u dat wilt gaan doen, is het van groot belang dat u zich laat bijstaan door een gespecialiseerde letselschade advocaat, liefst bij u in de buurt. Een letselschade advocaat die al uw vragen helder beantwoordt en uw zorgen uit handen neemt, zodat u zicht kunt richten op uw herstel.

Neem direct contact op met onze letselschade advocaten in Hoorn via 0229-212815 of via het contactformulier.

Advocatenkantoor in Hoorn

Als u in (de omgeving van) Hoorn op zoek bent naar een letselschade advocaat, kunt u terecht bij verschillende advocatenkantoren en letselschadebureaus. Maar wist u al dat Schenkeveld Advocaten meer dan 30 jaar ervaring heeft in de afhandeling van letselschadezaken?

Bovendien is Niels Muntjewerff, een van onze partners en als letselschadespecialist werkzaam op het kantoor in Hoorn, aangesloten bij de Vereniging voor Letselschade Advocaten (LSA). Voor LSA advocaten gelden de hoogst denkbare kwaliteitseisen op het gebied van deskundigheid, ervaring en aanpak.

U bent altijd welkom voor een eerste adviesgesprek op ons kantoor in Hoorn. Tijdens dit gesprek krijgt u kosteloos en vrijblijvend advies over uw zaak. Dit advies is altijd eerlijk en duidelijk: is uw zaak haalbaar of niet?

Bent u fysiek niet goed in staat om naar ons kantoor in Hoorn te komen? Dan komen we ook bij u thuis.

Aanpak letselschade advocaat Hoorn

Als wij na een eerste inventarisatie van uw zaak inschatten dat uw zaak haalbaar is, gaan onze letselschade advocaten direct voor u aan de slag. Wij verzorgen eerst de aansprakelijkstelling van de andere partij. Vervolgens gaan we samen met u uw schade in kaart brengen. Denkt u daarbij aan:

  • kosten voor huishoudelijke hulp (als u het huishouden zelf niet meer kunt doen)
  • schade door verminderd inkomen (verlies van arbeidsvermogen)
  • schade aan persoonlijke en/of zakelijke bezittingen
  • zorgkosten (o.a. eigen risico zorgverzekeraar, kosten voor medicatie en eigen bijdrage fysiotherapie)
  • reiskosten (voor uw bezoeken aan het ziekenhuis en/of de fysiotherapeut)
  • pensioenschade
  • smartengeld voor geleden pijn en verdriet

Ook nemen wij u het contact met de verzekeraar van de aansprakelijke partij uit handen. In de onderhandelingen met de verzekeraar zorgen wij ervoor dat er oplossingen komen waarmee u zowel op de korte (denk aan een voorschot) als op de lange termijn geholpen bent. Uiteraard doen wij dit altijd in overleg met u en houden wij u van alles op de hoogte. Indien nodig schakelen wij onafhankelijk medisch specialisten in om uw situatie goed in beeld te brengen. En als we er in de onderhandelingen niet uitkomen (dit lukt overigens in 90% van de zaken wel), gaan we voor u procederen.

Kosten letselschade advocaat Hoorn

Wie betaalt de kosten van een letselschade advocaat? Meestal kost het inschakelen van een letselschade advocaat u niets. De aansprakelijke partij moet uw kosten van rechtsbijstand namelijk vergoeden.

Meer informatie?

Wilt u meer weten over de mogelijkheid om letselschade te verhalen? Neem dan gerust contact vrijblijvend op met een van de letselschade advocaten op ons kantoor in Hoorn.

Schenkeveld Advocaten - Schenkeveld pand Hoorn 2015 2 ©Kantoor Hoorn
Van Dedemstraat 5
1624 NN Hoorn
Telefoonnummer: 0229-21 28 15