Vacature student stagiar

Heb jij meer ambitie dan je kwijt kunt in de collegebanken? Ben je ondernemend, scherpzinnig en sociaal en heb je een brede juridische interesse? En ben je in de eindfase van jouw universitaire studie? Dan bieden wij je de mogelijkheid om een interessante student-stage te lopen.

De student-stage

Tijdens een student-stage kom je in aanraking met diverse rechtsgebieden en draai je twee maanden mee in de dagelijkse praktijk van ons kantoor. Je wordt begeleid door een vaste stagebegeleider. Je maakt uitgebreid kennis met ons kantoor en alle facetten van de advocatuur. Alles komt aan bod: je gaat mee naar zittingen, je bereidt processtukken voor, je voert (jurisprudentie) onderzoeken uit en waar mogelijk woon je cliëntbesprekingen bij. Kortom: je bent echt onderdeel van ons team. Wij bieden student-stages aan op onze vestigingen in Alkmaar en Hoorn. Aan het eind van je stage ontvang je van ons een stagebeoordeling.

Natuurlijk vinden we de sociale kant die bij de advocatuur hoort ook belangrijk. Wij organiseren regelmatig activiteiten zoals borrels en sportactiviteiten.

Solliciteren?

Ben je geïnteresseerd in een student-stage op ons kantoor, dan maken wij graag kennis met je.
Stuur een e-mail naar: sollicitatie@schenkeveldadvocaten.nl met je CV, motivatiebrief en recente cijferlijsten.
Voor telefonische informatie kun je contact opnemen met Mariëtte Bregman (afdeling P&O) op 072-5144645. Zij coördineert de stages en kan je vertellen of en wanneer er plaats is.