Omgevingsrecht: ruimtelijke ordening

Vergunning nodig? Vragen over ruimtelijke ordening en omgevingsrecht?

Hebt u problemen met het verkrijgen van een omgevingsvergunning of milieuvergunning? Vragen over de bestemming en het toegestane gebruik van een stuk grond? Dat is niet zo gek. Ruimtelijke ordening is onderdeel van het omgevingsrecht. Het geheel bestaat uit tientallen wetten en honderden regels. Bovendien blinken de bestemmings-, streek- en exploitatieplannen van de overheid niet uit in eenvoud en duidelijkheid. Gelukkig doen de adviezen van onze advocaten omgevingsrecht dat wel.

Advocaat ruimtelijke ordening

Onder ruimtelijke ordening valt alles wat de overheid regelt met betrekking tot de manier waarop er in Nederland gebouwd mag worden. Bijvoorbeeld:

Waar en wanneer mag ik bouwen?
Hoe ga ik om met een overheid die tegenwerkt?
Hoe voorkom ik vertragingen en problemen?

Op deze en andere vragen geven onze advocaten ruimtelijke ordening u een glashelder antwoord. Geen half werk, maar adviezen waarmee u nooit meer een procedureregel overtreedt, boete riskeert of vergunning verspeelt.

Benieuwd wat Schenkeveld Advocaten voor u kan betekenen op het gebied van omgevingsrecht, ruimtelijke ordening en vergunningen? Neem direct contact op met een van onze advocaten omgevingsrecht.