Bijstandsuitkering terugvorderen

Terugvorderen bijstand en conservatoir beslag

Vermoedt u bijstandsfraude of heeft u als gemeente een andere reden om een bijstandsuitkering stop te zetten? Natuurlijk gaat u bij het terugvorderen van bijstand niet over een nacht ijs. Maar dan nog. De bewijslast is behoorlijk en voor u het weet bent u toch verwikkeld in een gerechtelijke procedure.

Problemen zoveel mogelijk voorkomen? Dan moet u de experts van Schenkeveld Advocaten hebben. Ook voor het leggen van conservatoir beslag om te voorkomen dat er verhaalsobjecten worden verduisterd zodra het invorderingsbesluit bekend is.

Advocatenkantoor alleen voor gemeenten

Met Schenkeveld Advocaten kiest u voor een advocatenkantoor met een duidelijke commitment voor uw zaak. In bijstandszaken treden wij namelijk alleen op voor gemeenten. Hierdoor kunt u niet alleen rekenen op uitstekende juridische begeleiding, maar ook op diepgaande kennis over uw werk, belangen en verantwoordelijkheden.

Waarvoor kunt u ons inschakelen?

  • Begeleiden van uw invorderingstraject
  • Voeren van effectief verweer in terugvorderingsprocedures
  • Leggen van conservatoir beslag waar dat nodig is

Wilt ook u vertegenwoordigd worden door experts die uw werk en publieke taak door en door kennen? Bel dan vandaag nog met Schenkeveld Advocaten.