Onze Advocaten

L.D. (Linda) van Zuijlen

Gespecialiseerd in:

Letselschade, Verzekeringsrecht en aansprakelijkheidsrecht

Linda van Zuijlen heeft gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Sinds 2016 is zij aan ons kantoor verbonden. Sinds haar afstuderen in 2013 is zij werkzaam geweest bij een schade-expertisekantoor en bij een verzekeraar, waarbij zij ruime ervaring heeft opgedaan op het gebied van verzekeringsrecht en meer in het bijzonder letselschade. Doordat Linda ook voor verzekeraars heeft opgetreden, heeft zij inzicht in het proces, de argumenten en de standpunten die zij innemen.

Linda maakt op de vestiging in Alkmaar deel uit van de letselschadesectie. Haar specialisaties zijn personenschade en aansprakelijkheidsrecht. Ook maakt verzekeringsrecht deel uit van haar dagelijkse praktijk.

Linda adviseert en procedeert in letselschadezaken als gevolg van onder meer verkeersongevallen, medische missers en bedrijfsongevallen. Daarbij is ze op zoek naar een passende oplossing voor slachtoffers, dan wel in de vorm van het vorderen van een schadevergoeding dan wel in de vorm van het verzoeken om begeleiding in het huishouden of bij het re-integreren bij de werkgever.

Lidmaatschappen/nevenfuncties

  • Lid van de Vereniging Jonge Professionals Personenschade