Onze Advocaten

Daan Simon

Gespecialiseerd in:

Ondernemingsrecht, ICT recht, Privacyrecht

Heeft u net een onderneming gestart en heeft u behoefte aan een set algemene voorwaarden of andere contracten? Of heeft u al jaren een goed lopende onderneming en zijn uw algemene voorwaarden of contracten toe aan vernieuwing? Bent u van plan om een onderneming of een aandelenbelang te kopen of te verkopen? Of verwerkt uw onderneming persoonsgegevens en heeft er een datalek plaatsgevonden?

Dan kan ik u zeker verder helpen.

Sinds 2019 houd ik me als advocaat voornamelijk bezig met Ondernemingsrecht, Privacyrecht en ICT-recht. Ik probeer meer te bieden dan alleen het oplossen van juridische vraagstukken. Ik vind het belangrijk dat u zich na een eerste contact gehoord en geholpen voelt, ook als er niet een directe oplossing voor handen is. Samen sparren, goede communicatie en een eerlijk perspectief, daar sta ik voor.

Ik ben integer, nieuwsgierig, heb een goed analytisch vermogen en zal mij altijd voor de volle 100% inzetten om voor u het maximale resultaat te behalen.

Opleiding

  • Vrije Universiteit Amsterdam, Master Rechtsgeleerdheid afstudeerrichting Privaatrecht (LLM)

Nevenfuncties

Daan Simon studied law at the VU University of Amsterdam. Daan completed his Master's degree in Law, specialising in private law, in 2018. Daan joined our Alkmaar office in September 2018. He mainly focuses on corporate law, privacy law and ICT law.

Membership/other positions:

Board member of the Financial Café Alkmaar Foundation